Peanut Butter Bars

INGREDIENSER:

• 1 kop naturligt jordnøddesmør (jeg bruger Smucker’s Natural Creamy)
• 4 spsk smør, blødgjort
• 2/3 kop Swerve pulveriseret sukker
• 2 spsk kokosmel
Til chokoladetoppen:
• 1 spsk smør
• 3 oz Lily’s Creamy Milk Chocolate Chips

INSTRUKTIONER:

1. I en skål piskes blødt smør ved høj hastighed.
2. Tilsæt pulveriseret sukker, jordnøddesmør og kokosmel og pisk derefter med en røremaskine igen på medium indtil alle ingredienserne er grundigt blandet.
3. Beklæd en 8 X 8-tommer bradepande med bagepapir (eller fedtform) og fordel jordnøddesmørlaget jævnt, og sæt derefter i fryseren i 10 minutter
4. Tilsæt imens chokoladechips i en lille smurt glasbeholder og tilsæt 1 spsk smør.
5. Mikrobølgeovn i 30 sekunder på lav effektindstilling og rør derefter. Hvis det ikke er helt smeltet mikroovn i 15-sekunders intervaller på lav effekt omrøring mellem hver, indtil det er smeltet. Sørg for altid at røre mellem intervallerne, da det vil fortsætte med at smelte, når du rører i det. OVERKOG IKKE, ellers bliver chokoladen hård og breder sig ikke.
6. Tag bradepanden ud af fryseren og fordel hæld chokoladelagen oven på peanutbutter-laget, og fordel det jævnt med en spatel.
7. Vend tilbage til fryseren i flere timer eller natten over for at lade No-Bake Keto Peanut Butter Bars sætte sig. Når de har sat sig, kan du opbevare enten i fryseren eller på køl