Boller / Hotdogbrød

¼ kopper mandelmel
5 spsk malet psyllium husk pulver
2 tsk bagepulver
1 tsk havsalt
2 tsk æblecidereddike eller hvidvinseddike
1¼ kopper kogende vand
3 æggehvider

Forvarm ovnen til 350°F (175°C). Bland de tørre ingredienser i en skål.

Bring vandet i kog og tilsæt det, eddike og æggehvider i skålen, mens du pisker med en håndmikser i cirka 30 sekunder. Bland ikke dejen for meget, konsistensen skal minde om Play-Doh.

Fugt hænderne og form dejen til 4 eller 8 stykker brød. Du kan også lave hotdog- eller hamburgerboller. Læg på en smurt bageplade.
Bag på nederste rille i ovnen i 50-60 minutter, afhængig af størrelsen på dit brød. De er færdige, når du hører en hul lyd, når du banker på bunden af bollen.
Server med smør og toppings efter eget valg. Opbevar brødet i køleskabet eller fryseren.


Tip!
Drys frø på brødet, inden du sætter det i ovnen – valmuefrø, sesamfrø eller hvorfor ikke nogle saltflager og krydderurter?
Hvis du laver denne opskrift til 6 stykker brød, indeholder de hver omkring 2 gram kulhydrater.

This is the heading