Keto Brioche Bolle

Ingredienser:
2 kopper mandelmel
1/4 kop psyllium husk pulver
1/4 kop kokosmel
2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
4 store æg
1/4 kop usaltet smør, smeltet
1/4 kop usødet mandelmælk
1 spsk æblecidereddike
1 tsk sukkererstatning (såsom erythritol eller stevia)

Instruktioner:

  • Forvarm ovnen:
    Forvarm din ovn til 350°F (175°C). Forbered en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bland tørre ingredienser:
    I en røreskål piskes mandelmel, psylliumskalpulver, kokosmel, bagepulver og salt sammen.
  • Bland våde ingredienser:
    Pisk æg, smeltet smør, mandelmælk, æblecidereddike og sukkererstatning i en separat skål, indtil det er godt blandet.
  • Kombiner våde og tørre blandinger:
    Hæld de våde ingredienser i de tørre ingredienser og rør, indtil der dannes en dej. Psylliumskallet vil begynde at absorbere fugten og gøre dejen tykkere.
  • Form bollerne:
    Del dejen i 6 lige store portioner. Form forsigtigt hver portion til en bolleform og læg dem på den forberedte bageplade.
  • Bag bollerne:
    Bag bollerne i den forvarmede ovn i cirka 25-30 minutter, eller indtil de er gyldenbrune og faste at røre ved.
  • Cool og nyd:
    Lad bollerne køle af på en rist før de skæres i skiver og serveres.