Ingredienser:
2 kopper mandelmel
1/4 kop psyllium husk pulver
1/4 kop kokosmel
2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
4 store æg
1/4 kop usaltet smør, smeltet
1/4 kop usødet mandelmælk
1 spsk æblecidereddike
1 tsk sukkererstatning (såsom erythritol eller stevia)
Instruktioner:
- Forvarm ovnen:
Forvarm din ovn til 350°F (175°C). Forbered en bageplade beklædt med bagepapir. - Bland tørre ingredienser:
I en røreskål piskes mandelmel, psylliumskalpulver, kokosmel, bagepulver og salt sammen. - Bland våde ingredienser:
Pisk æg, smeltet smør, mandelmælk, æblecidereddike og sukkererstatning i en separat skål, indtil det er godt blandet. - Kombiner våde og tørre blandinger:
Hæld de våde ingredienser i de tørre ingredienser og rør, indtil der dannes en dej. Psylliumskallet vil begynde at absorbere fugten og gøre dejen tykkere. - Form bollerne:
Del dejen i 6 lige store portioner. Form forsigtigt hver portion til en bolleform og læg dem på den forberedte bageplade. - Bag bollerne:
Bag bollerne i den forvarmede ovn i cirka 25-30 minutter, eller indtil de er gyldenbrune og faste at røre ved. - Cool og nyd:
Lad bollerne køle af på en rist før de skæres i skiver og serveres.