Videre til indhold
Ingredienser
Lasagneplader
- Lasagna Noodles Pasta Sheets
Bechamelsovs
- 250 ml madlavningsfløde 18%
- 75 gram revet ost
- 1 tsk muskatnød
Kødsovs
- 2 stk rødløg
- 1 stk hvidløgsfed
- 500 gram hakket oksekød
- 600 gram hakkede tomater
- 2 tsk tørret basilikum
- 2 tsk tørret oregano
Topping: Lidt revet ost på toppe
Fremgangsmåde
Bechamelsovs
- Kom fløden i en gryde, og varm den op ved middel varme. Tilsæt ost, og lad det smelte, imens du rører godt i gryden. Tilsæt derefter muskatnød og lidt salt og peber. Lad det koge op, og stil det til side. Lav kødsovsen.
Kødsovs
- Hak løgene, og svits dem i en gryde. Tilsæt hvidløg og hakket oksekød, og steg det, indtil kødet er brunt. Tilsæt hakkede tomater, basilikum, oregano, salt og peber. Kog det godt op, og smag det til.
Saml lasagnen
- Skru ovnen op på 200°. Smør et ovnfast fad med fedtstof. Tilsæt kødsovs, bechamelsovs og derefter lasagneplader. Fortsæt med lag på lag, til du ikke har mere fyld.
- Kom lidt revet ost på toppen, og bag lasagnen i 30 minutter.