Lasagne

Ingredienser

Lasagneplader
  •  Lasagna Noodles Pasta Sheets
Bechamelsovs
  • 250 ml madlavningsfløde 18%
  • 75 gram revet ost
  • 1 tsk muskatnød
Kødsovs
  • 2 stk rødløg
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 500 gram hakket oksekød
  • 600 gram hakkede tomater
  • 2 tsk tørret basilikum
  • 2 tsk tørret oregano
Topping: Lidt revet ost på toppe

Fremgangsmåde

Bechamelsovs
  • Kom fløden i en gryde, og varm den op ved middel varme. Tilsæt ost, og lad det smelte, imens du rører godt i gryden. Tilsæt derefter muskatnød og lidt salt og peber. Lad det koge op, og stil det til side. Lav kødsovsen. 
Kødsovs
  • Hak løgene, og svits dem i en gryde. Tilsæt hvidløg og hakket oksekød, og steg det, indtil kødet er brunt. Tilsæt hakkede tomater, basilikum, oregano, salt og peber. Kog det godt op, og smag det til. 
Saml lasagnen
  • Skru ovnen op på 200°. Smør et ovnfast fad med fedtstof. Tilsæt kødsovs, bechamelsovs og derefter lasagneplader. Fortsæt med lag på lag, til du ikke har mere fyld.
  • Kom lidt revet ost på toppen, og bag lasagnen i 30 minutter.