Ingredienser
- ½ knoldselleri cirka 500 gram
- 50 g parmesanost
- 2-3 fed hvidløg
- 2-3 æg
- ½-1 tsk hav
- salt elleralmindeligt salt
- ½ tsk friskkværnet peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Fjern skrællen på knoldsellerien med en skarp kniv. Del knoldsellerien i grove stykker, så
det kan gå ned i foodprocessoren. - Kør knoldselleristykkerne gennem din foodprocessor med mellem eller lille rivejern.
Alternativt kan knoldselleristykkerne rives på et almindeligt rivejern.
Skræl hvidløgene og pres det i en skål. Bland hvidløg med knoldselleri, æg, salt , peber og
revet parmesanost.
På en bageplade formes 16 små eller 9 store knoldselleri-rösti.
Bag dine knoldselleri-rösti i ovnen, i cirka 10 minutter, hvorefter dine rodsfrugtsrösti vendes
med en spartel og bages i yderligere 10 minutter. Tag dine rodfrugtsrösti ud, når de er
sprøde og gyldne